En sista gång för idag!

Tänkte bara skriva att jag tog en paus från engelskan så nu sitter jag på balkongen och läser en jätte bra bok som heter Syster  av Bengt ohlsson.
Sen har jag gjort mig en härlig marabou cappuccino,Så här ska jag sitta tills jag slitit mig från boken!
Sen ska jag gå och sussa... hörs i morgon!
Sol sol sol

Nu sitter jag här med 300 engelska ord som vi ska ha prov på i morgon , jätte kul! fast dom flesta kan man , men stavningen är väl inte den bästa?
Jag har äntligen hittat usb kontakten till kameran så jag kan passa på och lägga upp lite bilder ocksåå också.
Har varit ute och gått 1 timme i värmen, något skönt! kan berätta att gick med världens lurvboll till hund som började morra och skälla som ett tok när han såg en häst.han blev iaf livrädd när hästen lät..
Sen har jag bara legat och stekt på balkongen hela dan så man får lite färg på sig!


Föresten så såg jag en inbjudan i dag vi hade fått , att min kusin ska gifta sig , fast det visste jag ju redan men nu fick vi inbjudan vilken dag också det var , det var i juli! så det är ett tag kvaar, och hon är endast 20 år ! det är väldigt gulligt!

Men men nu ska jag plugga vidare !
 

Han ser både ut som en varg och låter som en!

Tvkväll!

Jag tror jag kommer att tillbringa hela kvällen framför tv:n . Jag satt just och kolla vad det skulle vara på tv i dag.. Och allt man vill se är såklart typ samma tid också! typiskt... men jag ska iallafall se Robinson! Vem tror ni vinner?
Jag hejjar på jarmo , jag tycker han kämpar bra, fast han också gjorde illa huvudet förra gången.
Alla är så klart jätte duktiga , jag vet inte om jag skulle klara av något sånt dära? jag tror det skulle ändå vara ganska kul och få prova , om jag skulle bli erbjuden skulle jag nog tackat jag !
Nåjaa... jag har precis beställt lite sommar kläder från Ginatrico, jeansleggins, nån t - shirt  och en söt klänning!

Sen vill jag haa dom här!:Dom svarta


Jag funderar starkt på att köpa dom!
jaj vi får väl see... Just nu längtar jag bara till sommarlov ! tänk bara 2 veckor kvar. det går ju hur snabbt som helst nu har jag bara kvar en data uppg och ett ordprov i engelska sen är det klartt! Det är bara och ta i de här sista veckorna nu!


Nej nu ska jag ta duscha håret, och fixa naglarna!

Pusss !

klart man passar på

Hallå
Har varit ute hela dagen i solen ! fortfarande sol så tänker väl gå ut och sitta och läsa någon bok också.
På morgonen så hade jag ställt klockan på 9 för att inte sova bort hela dagen , så jag hoppa upp glatt och skulle rulla upp persienerna , men då var det ju inge sol ? det var bara moln över allt, så jag la mig och ställde den på 10, samma då ingen sol,jag la mig i gen och ställde klockan på 11 , och då såg jag att solen började komma fram men det var fortfarande halvklart, det låg som ett tunt lager med moln över hela himlen.. Men jag gick ut med hunden iaf , och det var vääldigtt varmt! blåste tilloch med varmt, så jag var ute och gick i 1 ½ timme kanske .Sen gick jag ut och la mig på gräsmattan med gammelvovven ett tag..men det slutade med att jag ick in och la mig på balkongen så där har jag hållt hus hela dagen!Sommaaaaaaaaar <3


söt bella!

are you a talent?

20.40

Nu får designen duga,jag orkar inte sitta gorma mera med det hära idag iallafall.
Jag håller på att se talang ,också springer jag mellan varje paus till datorn och fixar.Men nu ska jag sitta vid tv och mysa i mjukiskläder & ansiktsmask & se talang 2009!
nu börjar det i gen


23:02


Hej i gen, jag tyckte det var rätt hur folket röstade , vad tyckte ni ? och vem tycker ni ska vinna?
Jag tycker han som i final nu, han är otroligt duktig  och det är verkligen talang det han gör, men jag blir lite irriterad över att jag sitter där och försöker verkligen klura ut hur dom gör men jag kommer aldrig på det ! haha
Men men ,nog med det , jag ska slå på någon film och gå och lägga mig efter som jag måste försöka gå upp tidigt i morgon, för det ska ju nämligen vara toppenväder här i boden upp till 30+ det låter ganska så skönt!
Så jag ska ligga och sola hela dagen! det är ju nämligen skol avslutning snart så att då måste man ha lite färg iallfall!

Puss & godnatt!Make over

Herre gud !jag kan tala om att jag försöker få till lite på den här bloggen , men innan jag förstår alla koder och allting kommer det här ta ett bra tag !..Men men det är bara och prova sig fram..Jag läste lite  vad  Kenza hade skrivit om bloggtips och sånt , så det tog jag mig lite hjälp i från!


Har ni några tips ?


Nu ska jag iallafall vila ett tag med det här och gå och äta, har suttit här sen första inlägget , så att jag känner att jag börjar bli hungrig!

jag kommer tillbaka sen jag kommer ändå sitta hela dagen med det här känns det som eftersom jag är så envis när det gäller sånt hära!

 Det här är vad jag ska äta!

Välkommen till min nya blogg!

Nu har jag gjort en ny blogg!

Jag har haft en blogg på bloggspace förut , men jag tog en paus från den bloggen  utan anledning.. hade mycket att göra den peridoden kanske ? men det ska det ändras på i allafall!
Ville ha en blogg här så gärna men det stod att någon hade tagit min  e-post adress så att jag kunde göra någon då!

Ialla fall så ska jag börja blogga igen eftersom jag tycker det är väldigt kul och skönt och kunna skriva av sig, mycket bra sätt att få ut sina tankar på! jag hoppas ni hänger med mig och följer min blogg!

Nu ska jag i allafall försöka få i gång mitt internet på min dator som inte funkat sen i går?
Så jag kan ladda upp nån profilbild också vore ju bra..

Hör av mig senare...!

RSS 2.0