jag är så j*vla trött!

Jobbar helg nu, 7-16 i dag , och imorgon också , fat är ledig på måndag!, skööönt , sen är det bara tisdag,onsdag och torsdag kvar av praktiken sen är det äntligen skola..

Det är verkligen mycket slit och jobba på ett demens boende. man är helt slut när man kommer hem!

Just nu sitter jag här och kollar lite bloggaar, har sett nån kass film, ska snart gå och tvätta bort sminket och dra på mig nattkläder och hälla upp en skål med ost bågar!...

Har även kollar runt på lite kläd sidor , och man bliiiir så sugen och vill bara ha allt , men har redan beställt från HM och ellos , Paketet från hm har kommit , det hämtar jag på måndag!: ) då lägger jag upp det jag klickat hem..

haar inte lagt ut på länge vad jag har shoppat när jag bäl har gjort det , men det ska bli ändring på det , I promise!


Ha eeen super kväll !!

"sjuk"

Jaag är sämst på att uppdatera på vinter och vår termin .. men vaaad ska man säga igentligen CAROLINE SUNDQVIST?

Idaag skulle jag vart på praktiken och börjat 7, men mamma har tappat bort bilnyckel ute(dom har hämtat den på polisstation i dag)

SÅ jag hade inte så stor lust att gå till erikslund precis.. Men var på matte B iaf ... det är så många sidor man ska ha gjort på 1 gång , så det är inte så bra och hamna efter nu i början!
Men matten är enkel och det går väldigt bra faktist!


Nuu ska jag forsätta vad en tråkig människa och isitta här och ruttna framför en film och VÄNTA PÅ ATT JAG FÅR FARA NEEER TILL CAROLINE!
BTW!!!


85 DAGAR KVAR TILLS JAG ÄR 18!


TYP 125 DAGAR KVAR TILLS DET ÄR SOMMAR OCH  JAG FÅR TRÄFFA CAROLINE!


Praktik!

godkväll får man väll säga , har precis slutat från praktiken, har haft praktik nu i 1 vecka , nu återstår 3 veckor kvar! Är på ett demensboende , sen blir det skola två veckor och sen praktik på äldreboende i 4 veckor!
Har haft väldit seg uppdatering nu, men har som inte så mycket och säga! jobbar hela dagarna och har praktik , så det är väl det som händer!,

Nu tänkte jag slå på sommaren med göran och gå och sova! Ska på skolan i morgon på ett IV val som vi måste gå på  - Matte B.
NATTI!


Fika på stan!

Goodmorgon =) Det var meningen att jag skulle vakna kl 9 , men låg i sängen i 3 timmar i går ch kunde inte sova, så jag somna kring 4 i morse .. Men klev iaf upp halv 11=), Har ätit frukost och nu ska jag slänga på mig nå kläder och bege mig till stan och ta en fika med frugan : )bilder från i går!


Hela kvällen i går gick rätt snettt, det hände massa saker så vi stannade inte kvar där vi vaar först , sen blev det en tidig kväll , men vi kom oss ut ett tag iaf...
Gotnytt år på er =)

kärde på lockiigt!


förfeest!


RSS 2.0