woohoho

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


det här har jag framför mig ikväll...

Men det måste också göras... Idag har jag varit i luleå typ halva dan ,sen skynda jag mig hem slängde på mig några andra kläder och stressa i väg till farmor , sen for vi till Far east som vi hade bokat ett bord kl 7 , vi blev 5 min försenade .. men det gjorde inget.. jag åt wokad biff med grönsaker och ris.. och till efter rätt som jag inte borde ha tagit friterad banan med glass.. super gott . men jag halta ju typ hem . och håll fick jag på köpet också .. satan vad mätt jag blev! Men gott vare... Nu ska jag städa min garderob och kanske rensa lite av det som hänger på galjor!

Nu ska jag galja om alla plagg och fixaaaa! tjaaaoPraktik i gen!

hallå! , nu är det slut på lovet , och idag har prakiken börja i gen .. nu är vi ute i en månad till.
Jag fick vara på samma ställe som jag ska sommarjobba på i sommar! Har varit där förut , och jag trivs super..

Efter som är seg på att uppdatera , men kände mig väldigt blogg sugen just nu efter min P-nap så kan jag ju berättta att i Lördags kom en liten hundvalp och flytta in hos mig. Det är en hane och vi har döpt den till chicko!

Den är 3 månader gammal , så det är bara en knubbig liten bebis!Min diva gumma gillade inte alls den nya familje medlemmen , hon är avensjuk och arg på mig!:P men det går väl över..
Hon sitter och gömmer sig och spinonerar på honom hela tiden! hah : )


Första åket

Hellu! , Jag har varit i kåbdalis(skidställe) sen i söndags, kom hem vid 5 tiden.
När vi kom fram i söndags drack vi , också åkte vi måndan och i dag!
var väldigt härligt och åka .. har inte åkt på 2 år, men det vaar härligt iaf ,förutom måndagen då det typ var snöstorm, så det var inte så skönt och åka ner för en backa då..
Jag tog så klart med kameran!
Kameran blev helt cp där ett tag ¨så bilderna blev typ rosa också blev det skit kass kvalla, men försökte göra dom så normala som möjligt!Kan ju säga att jag har ramlat/kört fast i snön typ 20 gånger under dom här två dagarna!
Men det måste man ju få göra!

Ahh härliga bilder ,right ?

Nu ska jag se tv, och sova ! Natti :)

RSS 2.0