Min bästa vänns flick vänn..

Hallå, sitter här och degar framför en film som
 jag har gjort under dom närmaste dagarna!
idag blev det " my best friends girl "
Den är faktist bra : ) har inte sett klart den än , men tar en paus med ett inlägg ^^

Har ni sett filmen `?



"Tank står för det ultimata testet av vänskap när hans bästa kompis ber han att bjuda ut sitt ex Alexis på en riktigt dålig date för att hon ska inse hur bra hennes ex egentligen är."

Kommentarer
Postat av: sofie

fin blogg :)

2009-08-19 @ 16:48:40
URL: http://sofiewikberg.blogg.se/
Postat av: moa

tack tack :)

2009-08-19 @ 16:52:21
URL: http://mmooah.blogg.se/
Postat av: Anonym

2009-08-19 @ 16:56:59
URL: http://ebbanermark.blogg.se/
Postat av: johanna

svar: tack så mkt :$<3

2009-08-19 @ 16:59:49
URL: http://johaannasblogg.blogg.se/
Postat av: Anna

Inte så mycket faktiskt :)vill att klockan ska gå snabbare bara

2009-08-19 @ 17:04:54
URL: http://hejannw.blogg.se/
Postat av: Emelie

Men det är ju så jävla svårt, html ibland alltså. Jag fick ju chansen att gå en webbdesignkurs så att jag typ hade kunnat göra en webbsida från grunden, å gu va kul det hade varit, men jag tackade ju nej såklart. Valde något annat skit istället. Då hade man kanske fattat lite mer än det man lärde sig när man gjorde lunarkrypin...



Helt sjukt! Som mest har jag varit uppe i 36 timmar i sträck och sen sov jag som en stock. Men det var för att jag hade druckit en latte och jag är inte van vid kaffe, plus att jag redan var ganska pigg innan, så jag blev hyyper... Vad är det längsta du varit vaken?



Nej men precis! Exactly my point :P Klart man kan spela basket i duggregn! Jag måste skaffa en basketboll så att jag kan anordna egna basketkvällar. ;D ;D



Nej men gud! Prisca har också tipsat om tradera, hon hittade en tröja för totalt (inkl frakt) typ 60 spänn eller nåt sånt. Helt sjukt! Jag måste börja hänga där när jag börjar jobba :D Kan man få rätt unika kläder också.



Brukar faktiskt kolla på röda korset, främst för att de säljer böcker för 2 kr och jag läser väldigt långsamt ibland. Vill att de ska sälja "stolthet och fördom" eller någon sån där riktig klassiker. Sist köpte jag "Ondskan" och "När lucy sullivan skulle gifta sig". Biblioteket är också en väldigt bra grej :)



Hahahaha! Mobbar du mitt uttryck va? Perfa är ett totalt normalt ord :D

2009-08-19 @ 17:49:51
URL: http://pmli.blogg.se/
Postat av: Anna

Vill iväg till fotbolls träning, haha

2009-08-19 @ 17:58:03
URL: http://hejannw.blogg.se/
Postat av: Emelie

Jag skrev världens kommentar nyss men den försvann för sidan tänkte jättelänge och sen kunde den inte visas. Den här datorn är inte pålitlig :P



Ja, html är krångligt ibland, tur att det finns hjälp med ganska mycket på internet. Jag var ju den enda i min klass som inte läste webbdesign. Det ångrar jag jättemycket, hade säkert varit jätteroligt. Har du läst det?



Oj. Jag har som längst varit vaken och pigg i 36 timmar. Sen tvingade jag mig typ i säng, för jag fattade inte längre vad folk sa typ. Vad är det längsta du varit vaken?



Nej precis, ska skaffa en egen basketboll och spela sj om ingen vill vara med :P tillslut blir jag ju värsta skytten!



De var skitsnygga! Prisca har tipsat om tradera, där ska jag hänga när jag börjar jobba! Hon köpte en tröja för 60 spänn inkl frakt.



Hahaha, meh perfa är ju världens mest normala ord :) jättemånga som anv det ju. Fast iofs kommer alla av dem från Sävast, så det kanske finns ett samband...

2009-08-19 @ 18:44:17
URL: http://pmli.blogg.se/
Postat av: Anonym

Meh så kom det fram iaf :P

2009-08-19 @ 18:45:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0